Jdi na obsah Jdi na menu

Průzkum zájmu o trénink v gym. hale jojogym

Jelikož se nám na soustředění v http://www.jojogym.cz/ líbilo, uvažujeme o občasných či pravidelných trénincích v této hale. Hala je v Dobřichovicích u Berouna (cca 1 hodina cesty) a dopravoval by se každý individuálně.

Z kapacitních důvodů haly by jsme se vešli vždy v neděli 9-11 hod. Cena za 2 hodiny vyjde na 2600,- (při pravidelných trénincích bychom možná vyjednali slevu nebo bychom se zkusily domluvit např. s jiným oddílem). 

První trénink by byl v neděli 11.9. od 9-11 hod.

Případný trénink v neděli by nahrazoval pondělní trénink (v případě přípravy na závody bychom ho zanechali), ale je to vše na tom jaký by byl zájem. Předpokládáme, že minimální počet dětí je alespoň 15.

Napište prosím do komentářů, zda by jste o tréninky a v jakém rozsahu měly zájem . V hale je i pěkná kavárna s dětským koutkem, tak že i doprovod by bylo postaráno. 

Díky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vondrovic holky - To nedame :-(

Ahoj, vzhledem k vytizeni na fotbale (sobotni ci nedelni mistraky, turnaje), nemuzeme zajistit, ze budeme mit nedeli volnou, takze za nas jen prilezitostne :-(. J+E

Vondrašová - Dobřichovice

Ahoj, určitě je to dobrý nápad. Sofinka by však mohla pouze v liché víkendy. V sudé je u svého otce, tak nemohu garantovat její účast. Dopravu však nejsem schopna zajistit. Ráda přispěji za její spolujízdu, pokud by byl někdo ochotný ji svézt. Děkuji.

Nella Švarcová - Jojogym

Ahoj, zájem o tréninky v Dobřichovicích máme. díky a ahoj

Martina Králová - Jojogym

Ahoj, jsme pro občasné tréninky, pravidelně to asi nedáme.

Michaela Kopejsková - Jojogym

Ahoj, zájem o tréninky v Dobřichovicích máme.
díky a papa

Šárka Korbelová - Jojogym

Ahoj,
treninky v nedeli z casovych duvodu nezvladneme.

Ivana Pučelíková - Jojogym

Ahoj, zájem o tréninky v Dobřichovicích určitě máme.
Ideální tak 2x do měsíce.
Díky

Jitka Štyksová - jojogym

Ahoj, musíme to probrat doma, v neděli máme s Týnkou koně, ale ona by mohla místo neděle tedy chodit v pondělí. Dopravu do Dobřichovic já ne, protože mám tréninky, jedině manžel. Dáme vědět.

chlebovská - zájem

Bětka by zájem o tréninky měla, otázkou zůstává doprava. Nebudeme moci pravidelně zajistit.

Opršalovi - jojogym

Dobrý den, dopravovali by jste se skupinově vlakem nebo jakým způsobem? Předpokládám, že by pro nás nebyla až taková finanční zátěž, spíše časová, obdobně jako u Svobodů, navíc pracujeme v nepřetržitém směnném provozu ... Ale nějak bychom to vymysleli.
Markéta O.

Ivana S. - Jojogym

Dobrý den, 11.9. 2016 s tréninkem budeme v nové hale počítat. Co se týče dalších tréninků, nebyli bychom schopni jezdit každou neděli v zimním lyžařském období. Pokud by se jednalo o příležitostné tréninky, určitě bychom se snažili přizpůsobit a Karolína by jezdila. Soustředění jsme bohužel nakonec museli odvolat, to víte, takže se rádi aspoň do místa, kde jste cvičili podíváme :). Ivana Svobodová